2015. november 29., vasárnap

Ajándékozzon sört!


Alkoholos itallal kedveskedni szeretteinknek mindig is szokásban volt. Egy üveg whisky, vagy egy palack finom bor mindig is az egyszerű válasz volt a „vajon minek örülne?” kérdésre. A népi italnak tekintett, sokáig lenézett sör azonban nem jöhetett szóba ajándékként, hiszen mégsem ajándékozhattuk meg a szeretett férjet vagy a legkevesebb apukát egy palack Arany Ászokkal.

Szerencsére a sör-trend megfordulni látszik, és ma már a választékban nem csak a hazai kommersz sörök, hanem nagyszerű import sörök is megvásárolhatók. Ugyancsak szép ajándék lehet egy magyar kézműves sörválogatás. A sörfőzők és a sörforgalmazók is ráéreztek erre, mert egyre több díszcsomagolás kapható, melyekben a sörök mellé még egy-egy pohár is került.

Az ilyen sörkülönlegesség ajándékozása egyáltalán nem snassz, sőt a sör igazi ínyenceinek ezekkel szerezhetjük a legnagyobb örömet! Kétségtelen lehetne ezek beszerzése egyszerűbb is, ha a szupermarketekben is kaphatóak lennének, de azért egy jó belga, egy finom német vagy egy különleges cseh sör beszerzése ma már nem megoldhatatlan feladat.

4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Én legutóbb a Különleges Sörök boltjában vettem. Nem volt olcsó! Viszont többféle is van.

   Törlés
 2. Több ilyen bolt is van... Konkrétan melyikben?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kulonleges Sorok boltja tudtommal egy van, a Hegedus utcaban

   Törlés